Stoffer

Bekledningsstoffer er et vidt begrep. Ønsker du å sy deg drømmekjolen, har vi mange lekre selskapsstoffer. Savner du en ordentlig kosedress, har vi både collegestoff og velur til det bruk. Skal du sy deg tøffe jeansklær, så har vi også dongri. Vi har godt utvalg i de fleste typer stoff, inkludert bomull, ull, fleece, skai, jersey, tyll og stoffer med barnemotiver for å nevne noe.

stoffer.jpg

Inspirasjon

Nedenfor vises noen av mine antrekk sydd av stoffer fra min butikk. De fleste klærne mine syr jeg selv, og jeg har jo tilgang til et stort utvalg i stoffer. For å få klærne mine personlige, bruker jeg gjerne min brodermaskin hvor jeg kan velge mellom ferdige broderier eller designe mine egne. Jeg håper dette kan være til inspirasjon og vise dere noen muligheter innen søm. Bilder av mine antrekk og tilbehør kan også finnes på butikkens Facebook-side. Dere kan klikke på bildene for å få større versjoner av dem og se på detaljer.

Klær til hverdags

Her har jeg sydd en «Chanel»-inspirert kjole i courtelle. Den røde kjolen er i viscose-jersey og er nydelig å ha på seg. Brun ulldrakt med broderier på ermene og matchende veske. Kåpe satt sammen av forskjellige stoffer og dekorert med ulike broderiteknikker.

Tilbehør

Tilbehør er alltid gøy. Korte støvletter ble til lange og har fått matchende veske. Forskjellige selskapsvesker og en koselig pose til å ha skoene i.

Selskapskjole

Selskapsantrekk bestående av figurnær kjole, jakke og asymmetrisk skjørt sydd i taft. Dette kan fort bli til fire forskjellige antrekk, ja faktisk fem hvis jeg bruker en annen topp til skjørtet og boleroen. Skjørtet har broderier i mange farger og bilder som er trykket på stoff.

Ballkjole

Denne bruker jeg når jeg danser stildans. Den er sydd etter motene fra perioden rundt 1850. Den har et løst skjørt av thai-silke som jeg har brodert på og det er to stive underskjørt på den. Totalt gikk det med omtrent 20 meter stoff.